+386 51 412 686

TopAgencija

TopAgencija

 • Božičkova dežela

  Božičkova dežela

  čarobni kraj za najmlajše

Božičkova dežela

NOVO!!! VIRTUALNI PERSONALIZIRANI BOŽIČEK

Ker zaradi letošnje situacije ne moremo še zagotovo potrditi programa v Božičkovi deželi, smo se odločili vzporedno tudi za čisto nov projekt. Letos bomo organizirali virtualni personalizirani obisk Božička na vašem domu. Kamera nas je obiskala v Božičkovi deželi in tako bomo lahko pričarali čarobno vzdušje in obisk Božička pri vas doma. Vsi skupaj bomo vstopili v Božičkovo deželo, v čarobno Božičkovo kočo, kjer bomo videli kako se ima Božiček lepo ob odprtem ognju, povedal mam bo unikatno zgodbico, ki jo je Božiček sestavil posebej za vaše otroke, pokazali vam bomo, kako se naredijo Božične voščilnice in potem… potem bomo s palčki na čarobnih saneh poleteli k vam domov… Zagotovo boste svoje male zakladke s tem neizmerno razveselili in osrečili. 

Utrinek Božičnega filma

Imate se možnost odločiti za tri različne pakete, ki vam jih omogočamo. Pohitite z vašo prijavo, do 15.12.2020 imamo za vas pripravljene posebne akcijske cene!

 

ODDAJ NAROČILO TUKAJ

VIRTUALNI PERSONALIZIRANI BOŽIČEK TUDI ZA PODJETJA IN VAŠE ZAPOSLENE!

V kolikor želite svoje zaposlene in njihove družine razveseliti in jim polepšati praznike, jim lahko podarite obisk virtualnega Božička, s konceptom in posvetilom vašega podjetja. Do sredine decembra imamo tudi akcijsko ceno paketov, prav tako pa s ceno pridemo nasproti v primeru večjega števila naročil. Preko ZOOM ON-LINE aplikacije vas na domače zaslone obišče čisto pravi Božiček, ki ima za otroke pripravljeno unikatno pravljico, skupaj bomo izdelali tudi božično voščilnico in uživali v prazničnem vzdušju. Poleg tega jim lahko podarite simbolično darilo - magnetek z Božičkom in Božičkovim pismom ter logotipom vašega podjetja. 

CENA: že od 5 € / na otroka dalje, pri naročilu nad 100 otrok

OBIŠČITE BOŽIČKOVO DEŽELO V BOHINJU!

BOŽIČKOVA DEŽELA 2020 JE NA ŽALOST ODPOVEDANA!

Žal smo prišli do spoznanja in sklepa, da Božičkove dežele v Bohinju letos ne bomo uspeli izvajati, vsaj ne v taki meri, kot si jo vsi želimo in tudi zaslužimo. Nikakor si ne moremo predstavljati te pravljične dežele z ukrepi, ki so nujni dandanes (nošenje mask, razdalja med obiskovalci, omejen telesni stik, omejitev gibanja,...), zato smo se odločili za letošnjo virtualno različico Božička, da otroci vseeno doživijo praznično vzdušje in doživetje, ki ga nudimo vsako leto.Zimski HIT že osmo leto! Do sedaj smo vedno razprodali vse termine!

Dragi starši, babice in dedki, tete in strici ter vsi prijatelji malih in velikih nadebudnežev. Razveselite otroke in jim letošnje praznične dni naredite spet pristne in naravne ter otrokom prižgite iskrice v očeh. Obiščite Božičkovo deželo, ki je daleč od ponorelega sveta, skrita med drevesi v bližini Bohinjskega jezera. V idilični leseni koči in njeni okolici bo letos zopet zaživela zgodba pravljičnih junakov, ki si neizmerno želijo družbe rdečeličnih malčkov, ki še vedno verjamejo v pravljice.

Skozi gozd vas bo Božičkova pomočnica popeljala do idilične koče, kjer bo otroke pričakal belobradi gospod, odet v rdeča oblačila, BOŽIČEK. V toplem zavetju koče, ob odprtem ognjišču bodo otroci prisluhnili zgodbicam iz pravljičnega sveta in se pogostili s piškoti in čajem. V Božičkovi deželi vas čaka jelenčkov spust (2 ZIP - lina), tobogan  v Polhov rovček, zapletena pajkova mreža, spretnostna potka, slepi ribolov, otroške ustvarjalne delavnice pod šotorom in spusti s snežnimi tubami (v kolikor so ustrezni vremenski pogoji).. ter ostale vragolije, kjer nas bodo spremljali palčki. Imamo pripravljen tudi Božičkov nabiralnik, kamor otroci lahko prinesejo svoje risbice in pisemčka in pravi Božičkov žig, s katerim si lahko žigosajo svoja pisemčka, risbice...ali si ga dajo na roko :)

Oglejte si prikupen video, ki ga je posnela družina Oopsi v Božičkovi deželi. Urška in Joni pravita, da sta Jaka in Luka nadvse uživala in skupaj so se imeli pri nas zelo lepo. Članek o njihovi celotni dogodivščini v Božičkovi deželi pa si lahko preberete tukaj.

 

Naredite otrokom praznike spet pristne in naravne ter jim prižgite iskrice v očeh!

Ne spreglejte terminov, ker imamo vsako leto vse termine razprodane. Prijave že sprejemamo!

 

Spretnostna potka

Program traja uro in pol.

Za otroke imamo pripravljen čaj in piškote, za odrasle pa čaj ali kuhano vino in so vključeni v ceno programa. Program lahko izvajamo ob vsakem vremenu. 

CENA:

 • na otroka: 16 EUR
 • odrasli: 6 EUR


Velike družine - več članske družine, brez skrbi, za vas imamo pripravljeno prav posebno ugodnost!

 • za 3. otroka v družini vam ponujamo kar 50 % popusta!
 • 4., 5. in vsak nadaljni otrok ... pa se nam lahko pridruži BREZPLAČNO! :)

 

Obvezna predhodna rezervacija, ker imamo vsako leto vse termine razprodane!

 

POZOR! Izberite le med navedenimi (prostimi) termini na desni, sicer vaša prijava ne bo potrjena.
POZOR! Izberite le med navedenimi (prostimi) termini na desni, sicer vaša prijava ne bo potrjena.
Prosimo, kliknite v kvadratek in počakajte, da se nariše zelena kljukica.

Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo shranjevali in obdelovali skladno z zakonom in našimi pravili o varovanju podatkov, ki si jih lahko preberete tukaj.

Na gumb "Pošlji prijavo" kliknite le enkrat in počakajte nekaj trenutkov - na vneseni elektronski naslov boste kmalu prejeli vse podatke o prijavi.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Spoštovani!

Žal smo prišli do spoznanja in sklepa, da Božičkove dežele v Bohinju letos ne bomo uspeli izvajati, vsaj ne v taki meri, kot si jo vsi želimo in tudi zaslužimo. Nikakor si ne moremo predstavljati te pravljične dežele z ukrepi, ki so nujni dandanes (nošenje mask, razdalja med obiskovalci, omejen telesni stik, omejitev gibanja,...), zato smo se odločili za letošnjo virtualno različico Božička, da otroci vseeno doživijo praznično vzdušje in doživetje, ki ga nudimo vsako leto.

Hvala za vaše razumevanje in obilico dobre volje in pozitive,

Božiček in ekipa

 

Rezervacijo boste prejeli na vneseni e-mail naslov. Sporočilo lahko zaide v mapo z neželeno pošto, zato OBVEZNO preverite tudi to mapo. Ob vaši prijavi ste že na Božičkovem seznamu in v kolikor se programa ne boste udeležili, se je potrebno tudi odjaviti s programa, drugače plačate polno ceno programa!

Če potrdila o rezervaciji niste prejeli, prosimo, stopite v stik z nami in poskrbeli bomo, da bo obisk Božičkove dežele nepozabno doživetje tudi za vas in vašega otroka! Če pri prijavi prek spletne prijavnice naletite na kakršnekoli težave, vas prosimo, da na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. pošljete VSE potrebne podatke iz prijavnice, da bomo prijavo opravili namesto vas, na svoj elektronski naslov pa boste prejeli potrdilo o prijavi, z vsemi potrebnimi navodili.

 

 

Bi želeli, da Božiček vašemu otroku podari tudi darilo?


Z Bozickom skozi park

Ni lepšega, kot prejeti darilo iz roke Božička, na pravih Božičkovih saneh... zato smo za vaše otroke pripravili tudi to možnost. Darilce, ki ste ga namenili svojemu nadobudnežu, prinesite s seboj in ga ob prihodu položite na Božičkove sani medtem, ko bodo otroci v koči pri Božičku. Darilo naj bo zavito in podpisano. To je sedaj že postala stalna praksa večine staršev in so otroci potem žalostni, v kolikor ne prejmejo darila...

 

Email:

 • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Telefon:

 • Liza: 051 412 686 
 • Monika: 031 730 443
 facebook Spremljate nas lahko tudi na naši Facebook strani.

 

Božičkova dežela se izvaja v sodelovanju z TOP društvom za turizem animacijo in športne prireditve. Program v Božičkovi deželi, uporaba igral in ZIP- lina se izvaja na lastno odgovornost!
        

Mnenja udeležencev

Bozickova_koca

Zakaj izbrati nas

Izkušena ekipa vam omogoča izvedbo zelo različnih programov, ne glede na stopnjo zahtevnosti. Pri nas je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Trudimo se biti v koraku s časom in dajemo poudarek zelenim vrednotam, ki jih nudi narava. Svojim strankam prinašamo nekaj svežega, drznega, lepega.

Poslovne odnose gradimo na dolgi rok, kar dokazujejo naše reference.

Preizkusite nas, ne bo vam žal!

Strokovnost

licencirani planinski vodnik

licencirani turistični vodnik

licencirani učitelj plavanja

licencirani učitelj smučanja

licencirani vaditelj gimnastike

licencirani osebni trener

Kontakt

logo bel

Triglavska cesta 27

4264 Bohinjska Bistrica

Slovenija

O podjetju

+386 51 412 686