+386 51 412 686

TopAgencija

TopAgencija

  • Dvodnevni dogodki

    Dvodnevni

    dogodki

Spoznajte Bohinj v dveh dneh

V hotelu vas pobere vodič in skupaj se odpravite na Viševnik. Po povratku sledi kosilo v gostilni Pr'Pristavc in po kosilu odhod do korita Mostnice ter na ogled slapa Savice. V koritih Mostnice je možno tudi soteskanje. Slap Savica je čudovit slap v Bohinjski dolini. Sledi večerja in prosti večer. Naslednji dan boste s kolesi prikolesarili do Bohinjskega jezera, tam imamo pripravljen team building program Bohinj challenge. Edinstven program je kombinacija doživetij na vodi in kopnem. Bohinj Challenge omogoča pristno izkušnjo v naravi z različnimi aktivnostmi in strateškimi manevri, ki temeljijo na sodobnem pristopu izkustvenega učenja, kjer boste krepili timsko delo, komunikacijo, vodenje in medsebojne odnose. Privlačna pustolovščina polna presenečenj in nenavadnih nalog. Ekipe se bodo srečale z slepim veslanjem, spustom po jeklenici (zip- line), minskim poljem, vse skupaj pa bo potekalo v idiličnem ambientu- Triglavskem narodnem parku.

Program, podroben opis in rezervacije

 

 

Etno doživetje

Zjutraj vas poberemo v hotelu in se skupaj odpravimo na ogled planšarske planine Uskovnica. Na poti nazaj se bomo odpravili na obisk sirarne ter na kmečko malico – degustacija. Ogledali si bomo tudi Oplenovo hišo, ki je etnografski muzej na prostem v vasi Studor v bližini Bohinjskega jezera. Nazadnje bomo odšli še na ogled korita Mostnice. V koritih Mostnice je možno tudi soteskanje. Naslednji dan bomo odšli v gozd do planšarske koče Andrejev stan, ki se nahaja 1,5 km od Bohinjskega jezera sredi gozda. Za vas imamo pripravljene kmečke igre, zabavni team building, kjer ekipe tekmujejo v spretnosti, moči in znanju pri opravljanju starih kmečkih opravil. Streljanje s fračo, polaganje rok, kmečki bowling, žaganje z staro žago in še in še presenečenj, ki bodo zbudili otroka v vas. Po igrah pa si boste sami pripravili pravo kmečka pojedina v neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka. Zabava in smeh sta zagotovljena.

Program, podroben opis in rezervacije

Zakaj izbrati nas

Izkušena ekipa vam omogoča izvedbo zelo različnih programov, ne glede na stopnjo zahtevnosti. Pri nas je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Trudimo se biti v koraku s časom in dajemo poudarek zelenim vrednotam, ki jih nudi narava. Svojim strankam prinašamo nekaj svežega, drznega, lepega.

Poslovne odnose gradimo na dolgi rok, kar dokazujejo naše reference.

Preizkusite nas, ne bo vam žal!

Strokovnost

licencirani planinski vodnik

licencirani turistični vodnik

licencirani učitelj plavanja

licencirani učitelj smučanja

licencirani vaditelj gimnastike

licencirani osebni trener

Kontakt

logo bel

Triglavska cesta 27

4264 Bohinjska Bistrica

Slovenija

O podjetju

+386 51 412 686