+386 51 412 686

TopAgencija

TopAgencija

 • Dvodnevni dogodki

  Dvodnevni

  dogodki

Št. oseb: 1-10
Št. nočitev: 1
Razpoložljivi datumi: 1. 4. 2019–1. 11. 2019
Cena: 650 € na osebo (cena se spreminja glede na število oseb)

Želim informativno ponudbo

Opis

Dan 1:

Prihod v Bohinj – nastanitev

Zjutraj vas poberemo v hotelu in se skupaj odpravimo na ogled planšarske planine Uskovnica. Uskovnica je bohinjska planina na Pokljuki. Spada pod Srednjo vas v Bohinju. Večina planinskih stanov je spremenjena v počitniške hiše. Uskovnica je bila poznana turistom v 19. stoletju kot točka pri vzponu na Triglav, Alba Hintner jo je imenovala "oaza miru".

Na poti nazaj se bomo odpravili na obisk sirarne ter na kmečko malico – degustacija. Ogledali si bomo tudi Oplenovo hišo, ki je etnografski muzej na prostem v vasi Studor v bližini Bohinjskega jezera. Sedanja zgradba je bila zgrajena na začetku 19. stoletja na mestu starejše lesene stavbe. Celotna hiša je opremljena z avtentično opremo zadnjih lastnikov. Nazadnje pa bomo odšli še na ogled korita Mostnice. Kristalno čist potok Mostnica je nad vasjo Stara Fužina v skale vrezal dva kilometra dolga korita, ki predstavljajo prijeten in nezahteven izlet tik ob Bohinjskem jezeru. Struga potoka se na nekaterih mestih povsem zoža, korita pa so visoka do 20 metrov. V zgornjem toku Mostnice se dolina razširi. To je idilična dolina Voje, s prekrasnimi travniki in (večinoma) počitniškimi hišami. V njenem zatrepu naletimo na okrepčevalnico in čeden slap Voje. V koritih Mostnice je možno tudi soteskanje.

Dan 2:

Naslednji dan bomo odšli v gozd do planšarske koče Andrejev stan, ki se nahaja 1,5 km od Bohinjskega jezera sredi gozda. Okrog ognjišča, ki je na sredi koče, lahko sedi do 30 oseb. Za vas imamo pripravljene kmečke igre, zabavni team building, kjer ekipe tekmujejo v spretnosti, moči in znanju pri opravljanju starih kmečkih opravil. Tekmovalci v skupinah premagujejo določene naloge, pri katerih se bo izkazalo zaupanje, dobra komunikacija in usklajenost ekipe. Streljanje s fračo, polaganje rok, kmečki bowling, žaganje z staro žago in še in še presenečenj, ki bodo zbudili otroka v vas.

Po igrah pa si boste sami pripravili pravo kmečka pojedina v neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka. Zabava in smeh sta zagotovljena. Pripravili boste domače žgance in kislo zelje v kotlu nad ognjiščem. Nepozabno kosilo v idiličnem čisto drugačnem okolju vas prav gotovo ne bo pustila ravnodušne in se vam bo za dolgo utrnila v spomin.

Paket vsebuje:

 • 1 nočitev z zajtrkom/turistična taksa
 • kosila in večerja v lokalnih gostilnah
 • prevoz od hotela do različnih lokacij v Bohinju
 • profesionalno vodenje
 • team building
 • zavarovanje udeležencev
 • fotografije

Paket NE vsebuje:

 • prevoza od letališča, železniškega ali avtobusnega postajališča do Bohinja
 • vstopnin
 • osebnih stroškov
 • napitnin

 

Želim informativno ponudbo

Za povpraševanje prosimo izpolnite spodnji obrazec ali pa se obrnite na naš e-mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Lahko nas tudi pokličite na telefonsko številko: +386 51 412 686, kjer vam bo na vaša vprašanja odgovorila Liza.

Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo shranjevali in obdelovali skladno z zakonom in našimi pravili o varovanju podatkov, ki si jih lahko preberete tukaj.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Zakaj izbrati nas

Izkušena ekipa vam omogoča izvedbo zelo različnih programov, ne glede na stopnjo zahtevnosti. Pri nas je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Trudimo se biti v koraku s časom in dajemo poudarek zelenim vrednotam, ki jih nudi narava. Svojim strankam prinašamo nekaj svežega, drznega, lepega.

Poslovne odnose gradimo na dolgi rok, kar dokazujejo naše reference.

Preizkusite nas, ne bo vam žal!

Strokovnost

licencirani planinski vodnik

licencirani turistični vodnik

licencirani učitelj plavanja

licencirani učitelj smučanja

licencirani vaditelj gimnastike

licencirani osebni trener

Kontakt

logo bel

Triglavska cesta 27

4264 Bohinjska Bistrica

Slovenija

O podjetju

+386 51 412 686