+386 51 412 686

TopAgencija

TopAgencija

  • Nastanitve

    Nastanitve

    za vaše udobje

HOUSE BOHINJ - LIZINA HIŠKA NA VOJAH V DOLINI POD TOSCEM

V neokrnjeni naravi v Triglavskem narodnem parku, kjer so se včasih pasle krave, koze, stoji na samem hiška, ki je bila zgrajena 1921 leta. Hiško smo letos 2020 na novo preuredili in opremili, uspelo pa nam je ohraniti prvotno dušo stare planšarske koče. Na razpolago je kuhinja iz masivnega lesa, vgrajenim štedilnikom, ki vas bo prijetno grel ob mrzlih večerih, lepo opremljena, prostorna jedilnica z raztegljivo zofo, v pobitem prostoru na podstrešni pa se nahaja spalnica s 6 ležišči. Pomožno ležišče je še v jedilnici, kjer se da raztegniti kavč. Ob hiši je prizidek - prostorna kopalnica z WC jem, umivalnikom in tušem. Poleg hiše imate na razpolago zunanjo letno kuhinjo, kjer lahko pečete na žaru in na sploh kuhate zunaj v sožitju z naravo. Na razpolago imate tudi vrt z osnovnimi začimbami in zelenjavo.

Preprosta, a lepo urejena nastanitev, kot jo je dandanes zelo težko najti. Zgodaj zjutraj se na travniku pasejo gamsi in srne, včasih lisica zaide v bližino hiške, namesto hrupa avtomobilov vas bo zbudilo petje in žvrgolenje ptic. Temu se reče dopust in totalni odklop v neokrnjeni naravi, idealno preživetje dopusta za družine, kolesarje in pohodnike, gobarje in ribiče ter enostavno za vse, ki vas zanima nekoliko drugačen dopust v družbi vaših najdražjih. Tukaj boste našli predvsem mir…in sebe.

Rezervacije možne na naši spletni strani:

http://www.housebohinj.com/

Vse dodatne informacije pa na telefonski številki:

LIZA: 00386051412686

email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

MONI: 0038631730443

email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

V KOLIKOR IŠČETE DRUGAČNOST, SMO PRAVI NASLOV!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOVO NA BLEDU STUDIO SERGIO!

Garsonjera se nahaja v starejši vili, ki je bila zgrajena med obema vojnama, tako, da ima pridih mogočnosti in preteklosti. Nahaja se v prvem nadstropju, oz. v pritličju, tako da je lahek dostop direktno iz parkirišča – dvorišča in v tem nadstropju zagotavlja popolno intimo, ker ni drugih stanovalcev. Lani smo jo čisto prenovili in na novo opremili, tako da se boste v njej prijetno počutili.

Do jezera je tako res samo 7 min hoje, do najbližje trgovine 10 min hoje, do centra Bleda, ker se nahajajo hoteli, trgovina, pošta, banka pa je približno 20 min hoje. Ko se boste pripeljali na Bled, bo vaše vozilo lahko ostalo parkirano pred garsonjero, saj vam bo lažje gibanje po Bledu peš, kot pa iskanje parkirnih prostorov. Nahaja se blizu glavne ceste, ki pelje v Bohinj, naravni biser v Triglavskem narodnem parku pod našim očakom Triglavom.

Garsonjero lahko rezervirate na:

https://studiosergio.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

Vse dodatne informacije na:

SERGIJ: 0038641214521

ali po mailu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Zakaj izbrati nas

Izkušena ekipa vam omogoča izvedbo zelo različnih programov, ne glede na stopnjo zahtevnosti. Pri nas je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Trudimo se biti v koraku s časom in dajemo poudarek zelenim vrednotam, ki jih nudi narava. Svojim strankam prinašamo nekaj svežega, drznega, lepega.

Poslovne odnose gradimo na dolgi rok, kar dokazujejo naše reference.

Preizkusite nas, ne bo vam žal!

Strokovnost

licencirani planinski vodnik

licencirani turistični vodnik

licencirani učitelj plavanja

licencirani učitelj smučanja

licencirani vaditelj gimnastike

licencirani osebni trener

Kontakt

logo bel

Triglavska cesta 27

4264 Bohinjska Bistrica

Slovenija

O podjetju

+386 51 412 686