+386 51 412 686

TopAgencija

TopAgencija

 • Teambuilding

  Teambuilding

  prava izbira za vsak team!

DRUŽBENO ODGOVORNI TEAM BUILDING

 

Med inovativne pristope pri izvajanju izobraževalnih timskih programov vsekakor štejemo tudi družbeno odgovorne programe. Z novim pristopom smo zgradili koncept povezovanja družbene odgovornosti in aktivnih programov na področju grajenja timov. Glavni cilji so razvoj timskega dela ter koristi povezovanja družbene odgovornosti in timskega dela.

Team building programi z razlogom se prilagodijo aktivnostim, ki izhajajo iz programskih ciljev naših naročnikov in njihovih korporativnih vrednot.

Naš cilj in prednost je, da lahko aktivnosti iz različnih področij prilagodimo namenu družbeno odgovornega dogodka ali projekta.

Na družbeno odgovornem team building programu lahko uresničite svoje specifične cilje in se pokažete kot družbeno odgovorno podjetje ter večkrat povrnete investicijo v izbrani dogodek. Pri team building programu z razlogom boste ustvarili skupen dogodek, ki bo:

 • motiviral in povezal vaše zaposlene (team building program)
 • dosegli boste lepo medijsko odmevnost (PR)
 • opravili dobro delo, ki bo pustilo trajno sporočilo (dobrodelnost)
 • podpora slovenski lesni industriji

 


 

Poganjalčki in naši malčki

TopAgencija poganjalcki in nasi malcki
 

S sodelavci se lotite prijetnega projekta in izdelajte čisto pravega lesenega poganjalčka, slovenskega porekla!

Izziv vam bodo predstavljali leseni deli poganjalčka, ki jih bo potrebno sestaviti. Le z usklajenim delovanjem vseh članov tima vam bo v danem časovnem obdobju uspelo sestaviti delujoči poganjalček, ki ga boste s svojo kreativnostjo obdali v barve vašega podjetja. Sam proces je strokovno zastavljen in omogoča ekipi vse elemente napredovanja in rasti na področju komunikacije, vodenja in zaupanja, krepijo se timske vezi, družbena odgovornost in pripadnost. Po koncu programa sledi predstavitev vaših izdelkov in predaja poganjalčkov eni izmed slovenskih dobrodelnih organizacij.

Otrokom boste pričarali nasmeh na obraz in veselje v srce!

Lokacija: po želji naročnika
Velikost skupine: 10100
Trajanje: 2 do 3 ure

Želim informativno ponudbo

 

 


 

Tovarna igrač

TopAgencija Tovarna igrac
 

Tovarna igrač nudi povsem nov pristop team buildinga, ki podpira zavest skupnosti.

Ekipe s pomočjo lesenih delov in načrtov, preko točno določenega postopka sestavljajo kvalitetne lesene otroške igrače. V tovarni igrač ni pomemben samo dober končni izdelek, saj je za pravočasno dostavo potrebno vse igrače narediti v določenem časovnem roku. Izkaže se timsko sodelovanje, prvine vodenja in zaupanja, kjer se ustvari produktna linija za sestavljanje in barvanje igrač.

Vsi udeleženci se izkažejo kot aktivni soustvarjalci družbene odgovornosti svojega podjetja, poveča se osebno zadovoljstvo, razvija ustvarjalnost in krepi pripadnost podjetju.

Pričarajte našim najmlajšim lepše otroške trenutke - izdelajte prave lesene igrače za male razgrajače!

Lokacija: po želji naročnika
Velikost skupine: 10–100
Trajanje: 4 do 8 andragoških ur

Želim informativno ponudbo

 

 


 

Recikliram, v naravo investiram

TopAgencija recycle
 

Projektno načrtovanje politike podjetja za reciklažo lastnih odpadkov, varčevanja z energijo in pisarniškim materialom.

Timsko zasnovan program, kjer projektne ekipe na podlagi predlogov naredijo konkreten načrt, kako v njihovem podjetju reciklirati in privarčevati pri energiji in pisarniških pripomočkih.

Program vpliva na razvoj komunikacijskih, vodstvenih in razvojnih kompetenc članov tima. Hkrati daje velik povdarek na ekološkem ozaveščanju, kar pripomore k ohranjanju našega planeta in skrbi za naslednje generacije!

Lokacija: po želji naročnika
Velikost skupine: 1050
Trajanje: 4 do 8 andragoških ur

Želim informativno ponudbo

 

 


 

Teambuilding Skupaj z naravo

Ali preživijo vaši zaposleni večino delovnega časa v zaprtih prostorih in sede, za računalnikom? Je njihovo delo pogosto stresno? Ponujamo vam svež pristop k boljšemu počutju in zdravju zaposlenih: vodeno gozdno terapijo/kopel, vse bolj priljubljen svetovni trend, ki ga podpirajo tudi številne znanstvene raziskave.

 

Teambuilding v naravi, ob podpori narave

Sodobni čas čedalje glasneje opozarja, kako izjemno pomembno je preživljanje časa v naravi za naše mentalno in fizično zdravje – še zlasti, če preživimo večino časa v zaprtih prostorih in sede, za zasloni. Program vodene gozdne terapije/kopeli ponuja umiritev in sprostitev na prostem, v izjemnem naravnem okolju v zavetju bohinjskih gozdov in gora.

 

Certificirana vodnica gozdne terapije popelje udeležence na kratek in nezahteven sprehod z dejavnostmi, ki človeka umirijo in ga zadržijo v danem trenutku, ob podpori  gozda oziroma narave, ki ponujata številne spodbude za umiritev. Program se izvaja po konceptu uglednega Združenja za naravno in gozdno terapijo (Association of Nature and Forest Therapy – ANFT) s sedežem v ZDA. Ta poleg pozitivnih učinkov narave oziroma gozda na človekovo zdravje in počutje razvija tudi globok odnos človeka z naravo, kar je v sodobnem času prav tako izjemnega pomena.

V naboru številnih pozitivnih učinkov gozdne terapije/kopeli na človeka so tudi takšne, ki se neposredno dotikajo podjetij in zaposlenih in ki vodijo k boljšemu počutju in večji učinkovitosti pri delu: zniževanje ravni stresa, povečevanje jasnosti in osredotočenosti, izboljševanje celostnega počutja posameznikov in skupin, povečevanje ustvarjalnosti in izvirnosti pri reševanju problemov ter krepitev sodelovanja in odnosov med zaposlenimi.

Lokacija: Bohinj z okolico
Velikost skupine: 1-15
Trajanje: 2 do 4 ure

Izvedba teambuildinga vključuje:

 • testiranje terena za izvedbo gozdne terapije/kopeli;
 • izvedbo aktivnosti za umiritev in sprostitev ob podpori narave;
 • manjšo pogostitev ob koncu gozdne terapije/kopeli;
 • e-knjižnico za vse udeležence s predlogi za samostojno gozdno terapijo/kopel;
 • potrdilo o udeležbi podjetja na gozdni kopeli (po želji naročnika).

 

Želim informativno ponudbo

 

 


 

Želim informativno ponudbo

Za povpraševanje prosimo izpolnite spodnji obrazec ali pa se obrnite na naš e-mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Lahko nas tudi pokličite na telefonsko številko: +386 51 412 686, kjer vam bo na vaša vprašanja odgovorila Liza.

Vpišite ime programa, ki vas zanima.

Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo shranjevali in obdelovali skladno z zakonom in našimi pravili o varovanju podatkov, ki si jih lahko preberete tukaj.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Zakaj izbrati nas

Izkušena ekipa vam omogoča izvedbo zelo različnih programov, ne glede na stopnjo zahtevnosti. Pri nas je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Trudimo se biti v koraku s časom in dajemo poudarek zelenim vrednotam, ki jih nudi narava. Svojim strankam prinašamo nekaj svežega, drznega, lepega.

Poslovne odnose gradimo na dolgi rok, kar dokazujejo naše reference.

Preizkusite nas, ne bo vam žal!

Strokovnost

licencirani planinski vodnik

licencirani turistični vodnik

licencirani učitelj plavanja

licencirani učitelj smučanja

licencirani vaditelj gimnastike

licencirani osebni trener

Kontakt

logo bel

Triglavska cesta 27

4264 Bohinjska Bistrica

Slovenija

O podjetju

+386 51 412 686